ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείς να αλλάξεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες. Αλλαγή μπορείς να κάνεις με οποιοδήποτε άλλο είδος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Προϋπόθεση για την επιστροφή των προϊόντων είναι να βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αφαιρεθεί τα διακριτικά γνωρίσματα (αυτοκόλλητα, καρτελάκια, απόδειξη κ.α.) καθώς και να μην έχει ανοιχτεί-αλλοιωθεί η συσκευασία. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου έλεγχε τα προϊόντα που φτάνουν σε εσένα κατά τη στιγμή της παράδοσής τους για εμφανή ελαττώματα των ίδιων ή της συσκευασίας τους.Όλα τα προϊόντα ελέγχονται από εκπρόσωπο μας.

Για να επιστρέψεις κάποιο προϊόν θα πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω e-mail twinsunderwear@outlook.com ή τηλεφωνικώς 6980884772, Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00, στέλνοντας μία σύντομη εξήγηση για το λόγο επιστροφής και τη νέα παραγγελία.

Στη συνέχεια μας επιστρέφεις το προϊόν μέσω της μεταφορικής εταιρείας SPEEDEX και ένας εκπρόσωπος μας επικοινωνεί άμεσα μαζί σου.

Αν η αξία της παραγγελία σου ήταν 40€ και άνω τότε ΔΕΝ επιβαρύνεσαι με έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας σου ήταν μικρότερη των 40€ επιβαρύνεσαι με τα έξοδα αποστολής. ( 3,5€)

Ο χρόνος περάτωσης των αλλαγών εξαρτάται από το φόρτο εργασίας της SPEEDEX το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.Η βιοτεχνία μας THE TWINS καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.


Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος από εκπρόσωπο μας.

Θα πρέπει να κρατάς τον αριθμό αποστολής που σου δίνει η SPEEDEX μέχρι να παραληφθεί το δέμα που επιστρέφεις από εμάς. Σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας κατά την διάρκεια της μεταφοράς του προϊόντος που έχεις δώσει για αλλαγή  η βιοτεχνία THE TWINS δε φέρει ευθύνη.

Η THE TWINS δε φέρει ευθύνη για δέματα που έχουν υποστεί φθορά ή έχουν χαθεί κατά τη μεταφορά για αυτό το λόγο πρέπει πάντα να κρατάτε το tracking number που σου δίνει η SPEEDEX όταν παραλαμβάνει το δέμα σου ώστε αν σου ζητηθεί να είναι άμεσα διαθέσιμο.

Μόλις παραλάβουμε το δέμα, θα σου πιστώσουμε τα χρήματα μέσα σε διάστημα 5-7 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που έχεις πληρώσει με αντικαταβολή ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά παίρνεις κουπόνι για τις επόμενες αγορές σου από εμάς.


Ελαττωματικό προϊόν

Στην περίπτωση που λάβεις ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η βιοτεχνία THE TWINS θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσένα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας καλέσεις στο 6980884772 . Για να προχωρήσουμε άμεσα σε αντικατάσταση του προϊόντος. 

Στην περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος ή λάθος αποστολής η βιοτεχνία THE TWINS επιβαρύνεται με τα έξοδα.


Επιστροφές εκτός Ελλάδος

Για επιστροφές εκτός Ελλάδος παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.


ΜΗ αποδέκτες επιστροφές

Προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί ή πλυθεί (για λόγους υγιεινής).

Προϊόντα με κατεστραμμένη ή αλλοιωμένη συσκευασία.

Προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά και η έκπτωση ξεπερνάει το 50% της αρχικής τιμής.Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει αλλαγή ΜΟΝΟ σε νούμερο.

Προϊόντα που έχουν αποσταλεί μετά το πέρας των 14 ημερών.